Suzuki

ZATO ŠTO JE ŽIVOT ZABAVNIJI KADA SI NA VRHU


Suzuki je kao proizvođač motora „rastao“ godinama. Iskreno, ostali proizvođači nikada nisu ni imali priliku. Nijedan drugi proizvođač vanbrodskih motora ne može da se osloni na tehnologiju i iskustvo u dizajniranju snažnih i laganih 4-taktnih motora kao Suzuki. Motori kompanije Suzuki namenjeni su za svetska tržišta nautike, automobilizma, motocikala i ATV vozila.

Iskustvo kompanije Suzuki podržano je nepokolebljivom posvećenošću 4-taktnoj tehnologiji. Dok su druge kompanije eksperimentisale sa 2-taktnim tehnologijama kako bi ispunile ekološke standarde, Suzuki je ostao veran onome što radi najbolje. Bez osvrtanja unazad, Suzuki je tržištu uvek davao najbolje - pouzdane, snažne 4-taktne motore koji su savršeni za savremene čamce.

 

Rezultat svega toga je najveća industrijska ponuda 4-taktnih motora. Od prenosivog motora od 2,5 konjske snage do novog vodećeg 4-litarskog V6 motora od 300 konjskih snaga, Suzuki nudi veoma moćan izbor svakom svetskom nautičaru. Ponuda od preko 20 vrhunskih modela vanbrodskih motora, koji su nabijeni naprednim karakteristikama i vrhunskim tehnologijama, mogla je proisteći samo od svetskog lidera u proizvodnji 4-taktnih motora.

Suzuki je možda stigao do vrha, ali nije završio sa uspinjanjem. Očekujte veće i bolje Suzuki proizvode u budućnosti. Mi očekujemo - 4-taktne vanbrodske motore, koji su još moćniji, tiši, štedljiviji i pružaju performanse i pouzdanost koju nautičari zahtevaju.

Kao član Suzuki dilerske mreže možemo da Vam omogućimo usluge, servis, podršku i delove.

CENOVNIK SUZUKI VANBRODKIH MOTORA